Hieronta­palvelut

Hierontaa ja fysioterapiaa Jyväskylässä

Klassinen hieronta Jyväskylä.

Hinta alk. 38€ 30min.

Fysiohieronta tarjoaa klassista hierontaa Jyväskylässä. Hieronta rentouttaa lihaksistoa ja edesauttaa aineenvaihdunnan ja verenkierron toimivuutta. Hieronnalla pystytään myös rauhoittamaan keskushermostoa, joka vähentää yksilön stressioireita. Hieronta auttaa myös erinomaisesti : Mikreeniin, jännityspäänsärkyyn ja usein huimaukseen. Klassinen hieronta auttaa myös usein käsien ja sormien verenkiertoongelmiin, eli erilaisiin raajojen puutumistiloihin, sekä tuki- ja liikuntaelinten erilaisiin vaivoihin.

Käymällä säännöllisesti hierojalla ennaltaehkäiset erilaisia lihaksiston kireystiloja ja mahdollisia tulevia liikuntaelinongelmia.

Klassinen hieronta

  • Poistaa lihasjännitystä
  • Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa
  • Lisää imunestekiertoa
  • Lisää rentouden tunnetta, antaa levollisen ja rauhallisen olon
  • Lievittää stressiä
Varaa aika täältä

Olen vuosien mittaan käynyt monilla hierojilla ja nyt tuntuu, että enää ei tarvitse vaihtaa tai käydä muualla. Asiantuntevaa palvelua ja hierontaa, joka todella tuntuu kropassa positiivisesti.

Urheiluhieronta on tehokasta ja palauttavaa hierontaa

Urheiluhieronnassa käytetään erilaisia hierontatekniikoita yksilön erikoistarpeet kuunnellen. Urheiluhieronnassa ei tarvitse olla kilpa- tai aktiiviurheilija, vaikkakin paljon liikkuvatt, sekä urheilua harrastavat ihmiset urheiluhieronnan asiakkaita usein ovatkin.

Urheiluhieronnan aloitusta ennen tehdään tarkka kartoitus mahdollisista hoitoa estävistä syistä kuten: infektiot, flunssa jne. Jos on tuoreita vammoja tai luunmurtumia, tai lihas-ja jännerepeämiä tulee nämä huomioida myös ennen aloitusta.

Urheiluhieronta

  • Klassisen hieronnan soveltamista urheilijan tarpeisiin
  • Hieronta mukautetaan urheilulajin ja urheilijan lihaksiston mukaan
  • Urheiluhieronnassa käytetään erikoistekniikoita
  • Pyrkimyksenä on nopeuttaa lihaksiston palautumista urheilusuorituksesta, tai valmistaa suoritukseen.
Varaa aika täältä

Purentalihasten hieronta

Kun oireina on esim. kipuarkuutta suun avaamisessa, niska/hartiaseudun särkyä, lihasten väsymystä, pistelyä/puutuneisuutta ylimääräisiä ääniä korvissa (lumpsutus, suhina, “vettä-korvassa”-tunne), korva lukossa, korvasärkyä, kaulan alueella palan tunne kurkussa, äänen tuoton vaikeutta, alaleuan liikkeet rajoittuneet, hampaiden pureminen, narskuttelu, kieleen/poskeen/huuleen pureminen. Purentalihasten hieronnalla hoidetaan purentaongelmista johtuvia lihasjännityksiä mm. purentalihaksissa, kasvojen, pään ja niska/hartiaseudun lihaksissa sekä korvien ja kaulan alueella.

Intialainen päähieronta

Nykyajan intialainen päähieronta yhdistää alkuperäisen ikivanhan ja nykyajan niska-hartiahieronnan. Se on hyvä keino vähentää stressiä ja poistaa sen oireita. Hoito rentouttaa ja virkistää mieltä. Hoidon aikana vapautuva endorfiini lisää hyvänolon tunnetta. Päähieronta lisää aineenvaihduntaa ja tasapainottaa autonomista hermostoa ja siten nopeuttaa kehon paranemisprosesseja. Hoidossa käydään läpi niska-hartiaseutu, pää ja olkavarret. Hoito on hellävarainen, mutta samalla myös tehokas.

Varaa aika

Olen vuosia käynyt Juhalla hieronnassa, fysioterapiassa ja akupunktiossa. Monitaitoinen osaaja, eri menetelmillä olen saanut apua omiin ongelmiin.

Mobilisoiva hieronta

Mobilisoivassa hieronnassa käytetään mukana liikettä ja kehon omia vipuvarsia. Näin lihas venyy paremmin ja samalla voidaan myös kehittää nivelten liikeratoja. Nikamia voidaan mobilisoida samalla ja saada ne liikkumaan. Hoito voidaan myös kohdistaa hyvin kehon eri osiin ja lihaksiin, hieronnasta tulee tehokasta ja se vaikuttaa myös kehon syviin osiin enemmän kuin klassinen hieronta.

Mobilisoivaa hierontaa kohdistetaan selkärangan eri osiin ja eri asentojen avulla se kohdistuu haluttuihin nikamaväleihin. Tämä avaa lukkiintuneet nikamavälit ja nikamien liikkuvuus lisääntyy. Tällä tekniikalla voimme korjata erilaisia virheasentoja ja vähentää esim. selkäkipuja. Mobilisoivaa hierontaa voidaan käyttää mm. hieronnan tai fysioterapian ohessa parantamaan hoitotulosta.

Varaa aika